• en

Hastro-Kav'yarnya "Kavun" in Drogobych

- View Place Hours
Place Hours
Hastro-Kav'yarnya "Kavun" in Drogobych
4.5
50
Direction

Zhupna St, 2, Drohobych, Lviv Oblast, Ukraine, 82100, Drogobych

Ask a question
Description

Hastro-Kav'yarnya "Kavun" - Brasserie in Drogobych, Ukraine

Overview
Features
Review
Add rating:
Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Оксана Демьяненко
02.19.2022
2

Популярний заклад. Обслуговують приємні офіціанти.Заклад має всього один туалет, хоча відвідувачів багато, тому щоб помити руки треба стояти в черзі.Немає дитячого меню, для маленької дитини замовити нічого. Дитячого стільчика немає.Страви готують 30+ хвилин. Замовили страви в 13:45, першу страву винесли 14:20.Гарні чашки для кави.В салаті не смачна приправа, с запахом оцету сильним, можливо це балтзамічний оцет. Рис з куркою жахливий, напевно був заморожений і в нього додають воду і смажать, рис потім плаває на тарілці в воді,Булочки по 18 грн, також не готують самі, а просто підігрівають, забули до булочки подати масло, подивилась фото по відгукам і в меню написано що повинні з маслом подавати ці булочки. Їжа недосолена, але для мене це не проблема. Не одна зі страв не сподобалась, брали ще суп грибний.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Богдан М
01.16.2022
5

Маленький але атмосферний заклад. Єдиний мінус, курці заносять свій сморід з веранди коли заходять всередину, краще не сідати біля входу.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Eugene
01.03.2022
1

1. Імбирний чай - лимонний2. Персонал не привітний3. Бургер «Дабл Американс » (510грам- без частини інгредієнтів, та важив не більше 320 грам

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Леся Білецька
12.09.2021
4

Затишна кавярня в центрі Дрогобича. Смачна кава та десерти. Ввічливий персонал.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
II
Irene Irene
11.25.2021
5

Дуже смачна кава. До неї є безлактозне молоко, що для мене дуже важливо.Також смачні страви зі свіжих продуктів і привітні, приємні в спілкуванні офіціантки.Гарна музика для бекграунду. Чисто і затишно. Рекомендую.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Євдокія Бєлозьорова
11.07.2021
5

Ми завітали на дрогобицьку каву з дрогобицьким тортиком в честь мого дня народження.Дуже задоволені, все дуже смачно і дуже незвичний, неповторний смак 🙂Мені поставили свічечки в тортик, виключили світло, гості заспівали, я загадала бажання.Обслуговування на висоті.Дуже дякую за такі чудові спогади 😘Карантинні вимоги були дотримані)

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Katerina
11.01.2021
5

Мне понравилось, есть терраса, есть уже собранные завтраки (80-100грнтуда входит: шакшука - это яичница на сковороде, свежая булочка, стаканчик сока и кофе. Но до 10 утра можно заказать только их. Официанты ведут себя прилично, сначала замечаний не было)Но во второй раз официантка была слишком настырной, слишком много вопросов. Прямо до неловкости, нас было 3 и все это заметили, каждому задала вопрос по пару раз - «понравилось ли». Это перебор.Цены умеренные, порции не большие.Пошла бы сюда скорее на завтрак, чем на ужин.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
AF
Alevtina F
10.15.2021
5

Хороший кофе, вкусные десерты, уютная атмосфера. Брали Дрогобицький торт и сырник - остались довольны. А ещё к нам пришёл милый наглый кот 🥰

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
NH
Nataliya Holovach
06.07.2021
5

Смачне еспресо з Дрогобицькою сіллю та чізкейк з соленою карамеллю, якщо ви вперше, в Дрогобичі - однозначно варто спробувати, адже це саме в Кавуні! (і в туристично інформаційному центрі вам розкажуть як туди пройти). Всередині красивий інтерєр, літній майданчик також є, тому можна за бажанням там також посидіти. Ввічливі офіціанти які також підкажуть обрати що покуштувати на будь який смак. Була там вперше, кухня смачна і страви дуже сподобались, нажаль фото страв не зробила.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Александр _
06.06.2021
3

Рекомендую для посещения как местную диковинку: выпить соленого кофе с соленым тортиком.Обслуживание отлично.Бургеры, лично мне, не понравились - пресные. Когда зимой были второй раз, заказал самый большой бургер (на фото, должен был весить 0,5кг).Думаю, что его вес считали вместе с подносом, столовыми приборами, картошкой и сеткой, в которой она на фото)

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
TS
Tanya Sayenko
05.21.2021
5

Прекрасное место. Очень вкусный кофе по-дрогобицки. Эклеры достойны отдельной похвалы. Безумно вкусные. Из еды всё, что заказывали, все понравилось. Понравилась наклейка на двери tourist friendly. Если будем в Дрогобиче, обязательно зайдём ещё.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
V4
Violince 49
04.23.2021
1

It was disappointing breakfast experience... the Egg smells was as dead rat smell.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Anton
03.17.2021
4

Затишний симпатично оформлений ресторанчик-кав‘ярня. Окрім кондитерки в меню є різноманітні пасти, салати, кілька варіантів шакшуки. Ціни вищі за середні, особливо враховуючи не дуже великі розміри порцій. Також в меню є розрекламований «Дрогобицький торт з сіллю» - як на мене «торт» - це занадто гучна назва для цього кондитерського виробу та і якоїсь солі в ньому на смак не особливо відчувається. Проте загалом заклад доволі симпатичний, персонал чемний і сюди цілком варто завітати на чашечку кави або чаю...

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
OZ
Ostap Zaishlyi
03.16.2021
5

Very nice atmosphere, super friendly staff.Also they have their specialty: coffee with salt, I’d recommend to try it out.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Тарас Жванія
03.07.2021
5

Дуже смачно!Фірмова кава по-дрогобицькита Дрогобицький торт з сіллю - ідеально на смак!!!Дякую за гастрозадоволення!

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
SG
S G
01.02.2021
5

Super.2.1.21 again here. Very good pasta and coffee. Happy new year to your team

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Юрій Старко
12.08.2020
5

Красиве місце, гарна подача страв, смачно, дуже приємний і ввічливий персонал, дякую!

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
VG
Vasyl Gorovyi
11.16.2020
5

Дуже затишне місце, приємний персонал та смачна кухня. Дуже сподобалась кава з сіллю та Дрогобицький солений торт.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
VG
Volodymyr Glushkov
09.30.2020
5

Such a wonderful place and tasty food. Recommended to visit it.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
OK
Olya Kulyk
09.22.2020
4

Смачні сніданки, бургери та кава. Шакшукі по-італійській не завадить додати спецій, солі, і трохи більше випарувати вологу.Привітний офіціант.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Оксана Несторук
09.20.2020
5

Раджу скуштувати Каву по-дрогобицьки .. кава з сіллю, додає нових відчуттів, кава для мене сприйнялась, як щось освіжаючо нове. Привітний персонал закладу, чисто і затишно)

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
A
08.09.2020
5

У Дрогобичі були проїздом, лише півдня. За рекомендацією знайомої, зайшли на каву у "Кавун". Смачна кава, цікаві і такі різні за смаком чізкейки - дрогобицький із сіллю і класичний нью-йорк. Дуже привітний персонал, який радо проконсультує не тільки по меню, а ще й по цікавих локаціях. На обід знову завітали сюди ж :Спробували два різновиди пасти і салат - дійсно смачно! При розрахунку карткою ПБ, у закладі діє програма Бонус Плюс. Бонуси нараховуються. АЛЕ дещо дивним є те, що розрахуватися бонусами у кавярні можливо лише за алкогольні напої... У загальному плані, враження від закладу дуже приємні. Рекомендуємо!

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
HS
Homer Simpson
08.06.2020
5

Найкращий заклад у Західній Україні з атмосферою та персоналом , який завжди знає чого ви бажаєте, якщо ви бажаєте скоштувати фантастично ароматну та запашну, неймовірно смачну каву , то Вам сюди:Дуже смачна кухня після смакування якої хочеться ще і ще... Приходьте усі ви будете в захваті:)

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Галина Дерман
08.01.2020
5

Хороший заклад, швидке обслуговування, пили тільки каву та десерти. Десерти смачні, хоча ті, які ми хотіли, були відсутні.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
SL
Sun Light
07.07.2020
4

Из минусов:Неулыбчивость, неприветливость работников, отстутствие физического меню (листа, альбома или хотя бы флаераВозможно это временно. Еду выбирали в меню по инстаграмму. Цена некоторых блюд, от написанных там, отличалась, нас правда предупредили сразу.Еще, неудобный и неустойчивый пол на террасе, каждый раз когда кто-то проходит мимо вашего стола, будь то официанты или гости, пол шатает так, что вы давитесь едой, которую пытаетесь съесть)Неплохо бы исправить это !Из плюсов:Очень вкусный рис с овощами по-китайски. Неплохой бургер с куриной котлетой + картофель с соусом. О резиновых перчатках не забыли, это +. Пусть и не черные, но какая разница ))Лимонад так же был хорошим. Цены норм, интерьер хороший. Сидели на террасе

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Аліса Луценко
06.21.2020
4

Сервіс на висоті. Кухня бажає кращого.Паста норм. Кава середня.Грецький салат не рекомендую.Ціна середня.Музика класс. Місце класс. Дякую.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
DP
Diana Pashko
03.10.2020
4

Дуже хороший заклад, популярний в Дрогобичі, багато розеток і столиків, велике меню. Єдине вже третій раз не попадаю на індійський чай 🙄

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
NP
Nataliya Polishchuk
02.01.2020
5

Улюблене місце в Дрогобичі)Смачно, затишно, привітне обслуговування.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Joanne
01.10.2020
5

Only one word : Perfect 👌

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
AP
Arsen Popel
12.27.2019
5

Nice place at Drohobych downtown!

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
DK
Daniel Kasal
10.13.2019
5

Moc příjemné místo, možná nejlepší restaurace v Drohobich. Obsluha příjemná, občas mluví i anglicky, jídlo (burgerymoc dobré, pivo také.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Олег Грушаник
09.30.2019
4

Змішані почуття, подорожували разом з дружиною, та зупинились в цьому кафе щоб поснідати, брали комплексний сніданок, в мене була досить смачна яєшня, а от дружині поралась пригорівша. В результаті я поснідав пригорівшою яєшнею, і ми поїхали дальше. На томість ціни досить адекватні.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
AP
Aleksandra Pudełko
09.18.2019
5

Fantastic food!

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
IM
Ihor Mysyshyn
09.14.2019
5

One of the best, if not the best café in Drohobych!! Highly recommend!!

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Марія Мартинів
07.07.2019
5

Замовляла пасту на виніс, дівчинка дуже гарно розповіла, які пасти є у меню, а також підказала, які будуть за смаком. Велика дякую за таку чудову пораду, було мега смачно! І що головне паста була гарячою. Дякую за таке хороше обслуговування та повару за страву!

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Hn
Hesus not Jesus
07.05.2019
5

Затишна атмосфера, завжди прекрасний персонал і тут смачноооо. Дуже люблю цей заклад.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
AL
Arie Lisakov
07.03.2019
4

Absolutely phenomenal salty espresso and salt caramel cheesecake. No words to describe them, must try!The place is pricey though - sligthly higher than even the top confectionaries of Lviv, which is a little strange.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
SM
Sveta Marchenko
06.26.2019
5

Очень уютное кафе, обходительный персонал, чистый туалет. Вкусный кофе "флет вайт" и очень нежный штрудель яблочный с мороженым!!! Рекомендую)))

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
NP
Nataliia Petriv
05.26.2019
5

Прекрасне місце! Дуже смачна кухня і затишна атмосфера. Для нас дуже дивним і приємним відкриттям була кава по Дрогобицьки (фішка в тому, що вона солона😉).

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Анастасия Берегуляк
05.15.2019
5

Отличное место!Хорошее обслуживание, приятная обстановка.Невероятно вкусный чизкейк с солёной карамелью, необычное, но вкусное тесто у эклеров и отличный львовский сырник👌кофе с солью на любителя, но для галочки ок.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
AF
Amanda Franco
04.27.2019
5

Great atmosphere,service & menu

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Любця Матвіїшин
04.10.2019
5

Чудове, атмосферне місце. Ми йшли спеціально сюди з вокзалу, щоб поснідати.Нам подали чудовий сніданок: 2 ситні яєчні, 2 булочки з намазками, 2 кави, 2 соки, 2 бокали шапманського, всього за 198грн за 2 персони.Малявці дали розмальовки)))Дуже приємний персонал. Заклад охайний і чистий.А ще якщо піти спочатку на ратушу, а потім в Кавун, то Вам дадуть знижку 15%))).Але ми про це дізнались вже після того як поснідали в Кавуні і пішли на Ратушу)))

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
OZ
Olena Zatula
01.20.2019
5

Один з моїх улюблених закладів Дрогобича! Уважний персонал, завжди смачна кухня, невимушена атмосфера, надзвичайно смачна кава та приємна музика! З веранди влітку відкривається надзвичайний вид на історичні пам‘ятки міста. Рекомендую усім!

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Марія Урсул
01.18.2019
5

Що ж, були відвідувачами цього заклалу. Ціни доволі дорогі, вище середніх по місту. Нам рекомендували спробувати дрогобицьку каву з сіллю- і ми не пошкодували: вона дуже дивна на смак, але смачна. У закладі грає приємна музика, офіціанти привітні.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
KS
Kyrylo Sydorchuk
12.25.2018
5

Дуже атмосферний заклад :Смачний дрогобицький торт з сіллю і не менш чудова кава з сіллю :Дуже-дуже раджу!

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
VL
Vasyl Letnyanchyn
11.16.2018
5

Excellent

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
AD
Andriy Dykyy
09.07.2018
5

Nice cafe with outdoor terrace

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
AH
Andrew H.
06.21.2018
5

Good food

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
Дмитрий Сергеевич
03.21.2018
5

Очень вкусно. Недёшево. Не очень много посадочных мест внутри. С одной стороны это добавляет уюта, а с другой - может просто не хватить мест для вас.

Hastro-Kav'yarnya "Kavun"
OM
Oleksandr M
04.21.2017
5

Гарна затишна каврня. Приємний та уважний персонал. Замовили еспресо по-Дрогобицьки із сіллю (30 грн.), мені сподобалось дуже смачне рекомендую спробувати. Глясе (35 грнтакож смачнне. Шматочок торта Сметанковий (47,60 грнта Шварцвальський (44,80 грн). Мені більше сподобався другий. Загалом враження дуже приємні.

Phone
View number phone +380 96 154 0571
Last update: {date}
4.5
50
Open
Hastro-Kav'yarnya "Kavun" in Drogobych

Zhupna St, 2, Drohobych, Lviv Oblast, Ukraine, 82100, Drogobych

Your question has been sent.

Expect an answer!

Thank!

Your review has been submitted.

Thank you for being with us!

We will call you back!